Tietoa yrityksestä

Muovikilpi Oy on pieni muovialan yritys Helsingin Arabianrannassa. Työstämme muoveja ja valmistamme muovituotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan jo yli 60 vuoden kokemuksella. Materiaaleina ovat akryyli ja polykarbonaatti, mutta käytämme myös muita levymuoveja. Kaikki tuotteet ovat tilaustuotteita.

Asiakaskuntaamme ovat teollisuuden, mainosalan sekä museo – että taidealan huippuihmiset, ammattiosaajat. Valmistamme tuotteita asiakkaiden valmiiden piirustusten ja suunnitelmien mukaan, mutta teemme myös pelkästä ideastasi totta.

Käytössämme on nykyaikaiset työstömenetelmät, ja meillä onnistuu akryylin leikkaus, taivutus, kiillotus, kaiverrus sekä lämpömuovaus käden käänteessä. Teemme niin logokilpiä, tuotetelineitä, vitriinikupuja, veneiden luukkuja kuin huonekaluja ja valaisimiakin, taideteoksia unohtamatta! Tuotantomäärät ovat mallikappaleista tuhansiin.

Uusin hankintamme on laserleikkuri, jolla pystymme leikkaamaan akryyliä aina 15mm paksuuteen asti. Tätä paksummat kappaleet teemme vanhoilla menetelmillä. Materiaalivalikoimista löytyy akryyli – ja polykarbonaattilevyjen lisäksi putkia ja tankoja sekä polystyreenejä, pet levyjä sekä peiliakryyliä.

Kokemuksemme eri materiaaleista ja laajasta tuotevalikoimasta on vankka ja yli 60 vuoden mittainen. Yhtä vahva kuin on kokemuksemme alalta, on into oppia uusia työstömenetelmiä, kehittää vanhoja tapoja ja ottaa selvää uusista materiaaleista ja muodin tuulahduksista.